Returrett – 30 dagers full returrett

Hvis du returnerer en komplett vare innen 30 dager fra du har mottatt varen får du alle pengene tilbake. Vi kaller det 30 dagers full returrett – for deg betyr det 100% trygghet.
Returretten gjelder ikke kundespesifiserte produkter hvor det er påtrykket logo eller annen illustrasjon som ikke føres som lagervare.

Salgsbetingelser: Lagerførte varer iht Angrerettsloven

Selger:
Funtoplay AS, Neslia 48, 1344 Haslum, Tlf. 911 70 952, E-post: [email protected]

Kunde: Den som er oppgitt som kjøper i nettbutikkbestilling.

Bestilling:
Varene bestilles i nettbutikken og Kjøper vil få tilsendt en ordrebekreftelse pr e-post straks etter bestillingen er avsluttet. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen, og vær sikker på at ordrebekreftelsen er korrekt.

Betaling:
Bestillinger forhåndsbetales via bank, med kredittkort eller som Postoppkrav. Ved valg av Postoppkrav vil det tilkomme ett gebyr tilsvarende Postens satser.

Angrerett
Selger følger de norske reglene for angrerett. Angrerettskjemaet kan lastes ned her:

Angrerett skjema bokmål pdf
Angrerett skjema nynorsk pdf

Benyttes angreretten må Selgeren varslen innen 14 dager Jf. angrerettlovens § 13. Ved retur må produktet ikke være brukt, ligge i original emballasje og etiketter må ikke være fjernet. Ved bruk av angreretten skal returen skje kostnadsfritt for Funtoplay AS. Pakker som sendes i oppkrav eller “mottaker betaler frakt” vil ikke bli hentet ut. Jf. angrerettloven § 15 første ledd. Ved retur må produktet ha ankommet Selger innen 30 dager. Varer som er spesielt profilert for Kjøper kan ikke returneres Jf. angrerettlovens § 16. Hele loven kan leses her.

Garanti/reklamasjon:
Det gis 2 års garanti på produksjonsfeil. Hvis det oppdages en feil eller mangel må Kjøperen innen rimelig tid etter at det er oppdaget, eller burde ha oppdaget det, sende skriftlig melding med ordrereferanse til [email protected] om at det påberopes reklamasjon. Reklamasjon må senest skje to år etter varen er kjøpt. Hvis det ikke reklameres i tide, tapes retten til reklamasjon. Det kan forekomme kvalitetsavvik på +/- 5% på grunn av forskjellige kvaliteter og egenskaper på materialene og dette er ikke å regne som reklamasjon.

Force majeure:
Krig, naturkatastrofer, terrorhandlinger, streik/arbeidskonflikter, politiske avgjørelser, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt lignende situasjoner utenfor Selgerens kontroll som ikke med rimelighet kunne forutse eller overvinne eller unngå følgene av, og som påvirker inngåtte avtaler, skal utgjøre grunn til at Selger løses fra denne avtalen.

Kjøpsbetingelser Spesialdesign

B2B AVTALE MED SPESIALDESIGN OG BETINGELSER FOR KLUBB ELLER BEDRIFT

INGEN ANGRERETT

INGEN BYTTERETT

Selger:
Funtoplay AS, Neslia 48, 1344 Haslum, Tlf. 911 70 952, E-post: [email protected]
Kunde: Bedrift, klubb eller organisasjon som avtaler kjøp av spesialdesignede nett. Selger gjør oppmerksom på at ved bestilling av egendesignede produkter er dette en handel uten vanlig angrerett.
Bindende bestilling/endring av bestilling:
Bestillingen er bindende når bestillingen er registert og ordrebekreftelse er sendt til Bestiller. Ordrebekreftelsen må leses nøye gjennom for å kontrollere at denne er i overensstemmelse med bestillingen.
Endring/annullering av bestilling:
Ønsker Bestiller å legge til, eller fjerne produkter, må eksisterende ordre slettes og ny legges inn. Ordren kan annuleres så sant bestilling ikke er iverksatt. All endring må skje skriftlig via e-post til [email protected].
Angrerett/bytterett:
Det er ingen angre- eller bytterett å spesialdesignede produkter i henhold til denne avtalen. Tilvirkningsvarer som er produsert til ordre ut fra Kundens spesifikasjoner kan ikke returneres Jf. angrerettslovens § 16.
Priser:
Pris på spesialdesignede produkter er gitt i henhold til avtale med Kjøperen. Alle priser er oppgitt i norske kroner, inkl. gjeldende mva.
Levering:
Levering av spesialdesignede nett er kun til Norge, med mindre annet er avtalt. Leveringstiden kan variere og må avtales særskilt
Frakt:
Alle bestillinger belastes med frakt og spedisjon og vil variere avhengig av størrelse og vekt på bestillingen. Ved ekspresslevering tilkommer avtalt expressgebyr.
Produksjon:
Produksjonen av våre nett foregår i Kina. Vi benytter oss kun av kvalifisert personale. Våre fabrikker benytter seg ikke av barnearbeidere og vi har sikret dette ved jevnlig kontroll gjennom DEKRA GMBH som er et uavhengig tysk kontroll selskap.
Garanti/reklamasjon:
Det gis 2 års garanti på produksjonsfeil. Hvis det oppdages en feil eller mangel må Bestiller innen rimelig tid etter at det er oppdaget, eller man burde oppdaget det, sende skriftlig melding med ordrereferanse til [email protected] om at det påberopes reklamasjon.
Det kan forekomme kvalitetsavvik på +/- 5% på grunn av forskjellige kvaliteter og egenskaper på materialene og dette er ikke å regne som reklamasjon.
Betaling:
Betalingsbetingelser er enten: Direktebetaling ved bestilling, eller via faktura som betales 15 dager fra Kunden har mottatt varer.
Force majeure:
Krig, naturkatastrofer, terrorhandlinger, streik/arbeidskonflikter, politiske avgjørelser, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt lignende situasjoner utenfor Selgerens kontroll som ikke med rimelighet kunne forutse eller overvinne eller unngå følgene av, og som påvirker inngåtte avtaler, skal utgjøre grunn til at Selger løses fra denne avtalen.